Gå til hovedindhold

Privatlivspolitik

Her kan du læse om, hvordan vi håndterer data fra app'en "Opdag Aarhus"

 • Læs op

Indhold

  I forbindelse med brugen af app’en ”Opdag Aarhus”, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om hvordan vi indsamler, håndterer og distribuerer data fra app’en ”Opdag Aarhus” og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse, når du installerer og bruger denne applikation ("Applikation"). Den beskriver også, hvordan vi modtager, indsamler, behandler, opbevarer og bruger dine oplysninger. Vi vil respektere alle dine grundlæggende juridiske rettigheder til databeskyttelse og privatliv.

  App’en stilles til rådighed af:

  Aarhus Kommune

  Teknik og Miljø

  Karen Blixens Boulevard 7

  8220 Brabrand

  Indsamling af oplysninger

  App’en indsamler tekniske oplysninger, såsom IP-adresse, enheds-id-nummer og lignende oplysninger fra din enhed, for at vi kan levere applikationens funktionalitet. De indsamlede oplysninger er påkrævet for, at udvikler og udviklers underleverandører kan levere de tjenester, du anmoder om. Sådanne oplysninger kan også bruges til statistik og brugersupport.

  Desuden vil vi få adgang til og behandle oplysninger om din specifikke brug af applikationen, din placering, enhedsoplysninger, og interaktioner med andre elementer i applikationen. Når vi behandler dine lokationsoplysninger, skal du vide, at vi gør dette med et specifikt fokus på planlægning. Derudover bruger vi dine lokalitetsdata til at give dig relevant information og vejledning, begivenheder og anden interessant information i din nærhed gennem realtids push-meddelelser.

  Nogle tjenester, der er en del af den samlede applikation, kan kræve et specifikt samtykke fra dig, og hvor et sådant samtykke er påkrævet, vil vi give dig besked herom og bede dig om at give samtykke. Du er altid fri til at acceptere eller afslå, da funktionaliteten af ​​applikationen generelt ikke er afhængig af din accept – dog, hvis du afviser at lade visse oplysninger behandle, vil nogle af applikationens funktioner højst sandsynligt ikke længere være tilgængelige eller vil miste dele af funktionaliteten.

  Sikkerhedsforanstaltninger

  I overensstemmelse med gældende lovbestemmelser tager vi alle rimelige forholdsregler for at sikre datasikkerhed.

  For at sikre datasikkerheden vil vi under hensyntagen til passende tekniske muligheder sikre, at kun autoriserede personer får adgang til dataene til lovligt tilladte formål, beskytte lagrede eller overførte data mod hændelig eller ulovlig ødelæggelse, tab eller utilsigtede ændringer og uautoriserede eller ulovlig opbevaring eller behandling, uautoriseret adgang eller uautoriseret eller ulovlig transmission og overholde alle gældende databeskyttelsesbestemmelser. Vi vil også sørge for, at vi kun arbejder sammen med tredjeparter, der er villige til fuldt ud at tage de samme sikkerhedsforanstaltninger, som vi er, og som vil garantere os, at de vil sørge for, at data behandles i fuld overensstemmelse med disse regler.

  Ændring af privatlivspolitik

  Vi har lov til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. I tilfælde af ændringer vil du blive informeret om ændringerne og bedt om at acceptere politikken igen.

  Fravælg dataindsamling og forespørgsler

  Som bruger kan du fravælge al informationsindsamling ved at afbryde din brug af applikationen eller ved at deaktivere individuelle dele af applikationen.

  Spørgsmål, kommentarer og forespørgsler vedrørende denne privatlivspolitik rettes til medborgerskab@mtm.aarhus.dk

  Lovgivning

  Denne privatlivspolitik skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lovgivning.

  I tilfælde af at nogen af ​​bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik skulle blive ineffektive, ugyldige eller uhåndhævelige, skal dette ikke påvirke effektiviteten, gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser. I tilfælde af, at nogen af ​​disse bestemmelser er ineffektive, ugyldige eller ikke kan håndhæves, accepterer du, at vi kan erstatte sådanne med en effektiv, gyldig og eksigibel bestemmelse, som i dets juridiske resultat er så tæt som muligt på den ineffektive, ugyldige eller uhåndhævelige bestemmelse .

  Sidst opdateret: 14. maj 2024